OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI

03.10.2023 68

KONU : OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU TOPLANTISI

Sayın Velimiz,

2023-2024 öğretim yılı Okulumuz Aile Birliği Yıllık olağan genel kurul toplantısı 13.10.2023 Cuma Günü saat 14:40 da okulumuzda yapılacaktır.

Yılda bir defa yaptığımız okul aile birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı için okulumuzu ziyaret etmeniz çocuklarımızın geleceği için önem arz etmektedir. Okulumuzun çağdaş, bilimsel, hoşgörü içinde daha iyi bir eğitim-öğretim ortamının sağlanması, geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlara iyi bir şekilde hazırlanmalarında birlik ve beraberlik içinde hareket etmek, bu konuda sizlerin görüşleri bizim için önemlidir.

Gündem maddelerini görüşmek, duygu ve düşüncelerinizi aktarmak için belirtilen gün, saatte okulumuza teşrif etmenizi bekler saygılarımı sunarım.

Kazım GÖÇER

Abdülkadir Özkan İlkokulu Müdürü